На живих фото з’явився смартфон OnePlus 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus працює над парою нових смартфонів: один буде прямим наступником моделі OnePlus 6T, а інший отримає вбудований модем 5G, виявиться помітно дорожче і буде позиціонуватися як модель, що стоїть на щабель вище. Незважаючи на відмінності, обидва смартфони одночасно готуються до випуску, причому один вже навіть встиг засвітитися на фото.

А фотографія ця зроблена не де – небудь, а прямо в офісі OnePlus. Більш того, чоловік, що тримає смартфон в руках, є Пітом Лау – Pete Lau) – виконавчим директором OnePlus. Ох і дістанеться ж автору знімка від начальства…

Як би те ні було, перед нами один з двох нових смартфонів OnePlus, і, швидше за все, це OnePlus 7, так як друга більш дорога модель вийде пізніше, і її дизайн, очевидно, будуть краще оберігати від різного роду витоків. Що дивує у вигляді пристрою – це оформлення основної камери в чорному колі, прямо як у колись дуже популярного камерофона Nokia Lumia 1020. І хоча компонуванням елементів камери ці моделі сильно відрізняються (у OnePlus 7, швидше за все, буде три датчика зображення і три об’єктива, збудовані в горизонтальний ряд), але через візуальної схожості порівняння дизайнів старої і нової моделей напрошується само собою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.