Samsung Galaxy Flex може отримати величезний акумулятор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Flex, тобто гнучкий смартфон корейської компанії, наближається семимильними кроками. Тим часом, в мережі з’являються нові відомості. На цей раз, пов’язані з батареєю. Можливо, що Samsung встановить в Galaxy Flex акумулятор ємністю близько 5000-6000 мАг. В принципі, для двох екранів, один з яких буде великим, насправді потрібно чимало енергії.

Samsung Galaxy Flex (або Galaxy F, тому що ми все ще не знаємо остаточної назви цього телефону) це складний смартфон, який має два екрани. Про них ми знаємо вже досить багато, тому що виробник показав параметри в ході SDC 2018. Однак про інші компоненти відомо вкрай мало. Зараз ми дізналися деякі подробиці про батареї.

Відділ дослідження CGS-CIMB з Кореї стверджує, що складаний смартфон Samsung Galaxy Flex повинен отримати ємний акумулятор. Це пов’язано з тим, що два екрани зажадають дуже багато енергії. Тим більше, що другий з них в розкладеному вигляді далеко не маленький. Тому ми повинні очікувати батарею ємністю близько 5000-6000 маг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.