Представлено ​​шикарну версію OnePlus 6T з 10 ГБ ОП і дуже швидкою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus спільно з McLaren сьогодні представила спеціальну версію OnePlus 6T . Йдеться про сьогодення монстра в технічному плані, до того ж вартість смартфона не дуже висока. OnePlus 6T McLaren Edition оснастили 10 гігабайтами оперативної пам’яті! Аналогічні модифікації мають смартфони Xiaomi і ZTE. Тепер же в список можна додати і OnePlus.

Варто відзначити, що це не єдиний плюс смартфона. Пристрій оснастили 256 гігабайтами флеш-пам’яті, а також швидкою зарядкою Warp Charge 30. 20 хвилин заряду вистачить на цілий день використання смартфона. Швидше за все, пристрій одержав швидку зарядку, ідентичну такій в спеціальній версії Oppo Find X. Топова версія Find X зі швидкою зарядкою здатна заряджатися до 100 відсотків за 30 хвилин.

Наприклад, Huawei Mate 20 Pro – один з кращих апаратів на ринку – за 30 хвилин заряджається лише на 70 відсотків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 6T McLaren Edition оснащений процесором Snapdragon 845, акумулятором на 3700 мАг, сканером відбитків пальців під дисплеєм, подвійний основною камерою (16 + 20 Мп) і 16-Мп фронтальною камерою. З мінусів варто виділити відсутність 3,5-мм роз’єму. Однак варто зауважити, що в таких апаратах мінусів не буває, це скоріше особливість, до якої рано чи пізно прийдуть всі інші виробники.

Однією з головних фішок смартфона є його дизайн. Пристрій має помаранчеві елементи, корпус виконаний з карбону з дизайном «Papaya Orange».

Смартфон буде доступний з 13 грудня за ціною в 699 доларів. На жаль, поки про продажі на території України не йдеться. McLaren Edition буде продаватися в Індії, Китаї та скандинавських країнах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.