Смартфони Samsung Galaxy A 2019 року отримають вбудовані в дисплей сканери відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, Samsung збирається замінити фізичний сканер відбитків пальців на вбудований в дисплей. Тепер з’явилася інформація, що ця технологія буде впроваджена не тільки у флагманський Galaxy S10.

Згідно з недавніми чутками від постачальників з Кореї, компанія дійсно може представити пару нових смартфонів серії Galaxy A з вбудованим в екран сканером відбитків пальців раніше, ніж це буде реалізовано в Galaxy S10.

Інсайдери стверджують, що недавно була досягнута домовленість про постачання оптичних сканерів відбитків пальців, які будуть використовуватися в смартфонах серії Galaxy A в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, Samsung планує інтегрувати ультрасучасне рішення ультразвукових сканерів від Qualcomm в Galaxy S10, а більш «бюджетна» технологія оптичних сканерів для серії Galaxy A буде поставлятися китайською компанією Aegis.

Вбудовані в дисплей оптичні сканери відбитків пальців вважаються менш точними і надійними, ніж їх ультразвукові аналоги, які складніше виробляти, через що вони коштують значно дорожче.

Проте, якщо смартфони середнього класу почнуть отримувати нові технології розпізнавання відбитків пальців в якості стандартних опцій, це може вплинути на ринок смартфонів в цілому. Особливо, коли основною метою є зменшення рамок, завдяки конструкціям Infinity-O, Infinity-U і Infinity-V.

Залишається неясним, які саме моделі Samsung Galaxy A можуть бути оснащені вбудованими в дисплей сканерами відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.