Представлена нова Android-оболонка ColorOS 6.0

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo провела прес-конференцію, на якій була представлена нова графічна оболонка і користувальницький інтерфейс ColorOS 6.0.

ColorOS 6.0 створювалася для безрамкових смартфонів, але це не означає, що раніше випущені смартфони з помітними рамками не отримають оновлення. Просто на Oppo Find X та інших безрамкових смартфонах вона буде виглядати трохи інакше і повністю розкривати задум розробників. ColorOS 6.0 відрізняється підвищеною продуктивністю, а також використанням штучного інтелекту.

Вся оболонка відрізняється використанням градієнтної заливки, в ColorOS 6.0 активно використовується білий колір, а також абсолютно новий шрифт Oppo Sans, який був створений відомим китайським дизайнером Hanyi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ColorOS 6.0 відрізняється підвищеною продуктивністю, а також використанням штучного інтелекту для різних завдань, яка протягом перших 15 днів вивчає найбільш часто запускаються, щоб прискорити процес. Додатки в тлі не закриваються, але «заморожуються». Це дозволило знизити енергоспоживання на 7%.

Вихід ColorOS 6.0 очікується на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.