Google Play отримав функцію, яка потрібна абсолютно всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На форумі XDA з’явилася інформація про те, що в магазині програмного забезпечення Google Play з’явилася спеціальна можливість, користуватися якою поки що може тільки обмежене число людей, тому як вона знаходиться в режимі тестування. З її допомогою можна зробити так, щоб швидко встановити на новий смартфон під управлінням Android всі ті програми та ігри, які були свого часу встановлені на старій моделі.

Це означає, що більше не доведеться записувати назви всіх потрібних додатків в блокнот, а потім по черзі забивати їх назви в пошуковий рядок і встановлюючи по черзі. У магазині Google Play з’явиться спеціальна кнопка, яка дозволить інсталювати все ПО зі старого телефону на новий. Буде досить натиснути лише одну кнопку, а потім підтвердити свою дію введенням пароля. Це заощадить багато часу тим, хто часто міняє телефони на Android.

Очікується, що всі користувачі мобільних пристрій під управлінням операційної системи Android отримають доступ до нової можливості вже в кінці нинішнього року, тобто буквально через один місяць. Не виключено, що незабаром Google навіть дозволить створювати спеціальні списки додатків, щоб мати можливість встановлювати їх всього в одне натискання. Само собою, що встановити старе ПО на новий телефон в одне натискання можна буде тільки в тому випадку, якщо на двох мобільних пристроях використовується один і той же обліковий запис Gmail.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.