Офіційно представлений смартфон Oppo A7 з вирізом-крапелькою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші чутки про смартфон Oppo A7 з «безрамковим» дизайном з’явилися ще в жовтні, але тільки зараз апарат представили офіційно.

Oppo A7 оснастили 6.2-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1520×720 пікселів (19:9) і невеликим вирізом у формі краплі, де розмістилася фронтальна камера. Панель займає близько 88% передньої поверхні. Усередині використовується восьмиядерний процесор Snapdragon 450 з частотою 1.8 ГГц. Це перша модель молодшої лінійки, яка підтримує фірмову технологію прискорення Hyper Boost.

У Китаї представили модель з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті, в інших регіонах також буде доступна версія на 3/32 ГБ. І там і там є слот для карток microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задня камера смартфона подвійна — основний 13-мегапіксельний модуль доповнено другим на 2 мегапікселі для розмиття фону в портретному режимі. Любителів селфі повинна зацікавити 16-мегапіксельна фронтальна камера. Сканер відбитків пальців розташувався на спинці.

За автономну роботу відповідає акумулятор ємністю 4230 mAh. Компанія обіцяє до 16 годин перегляду відео на одній зарядці або до 8 годин ігор (але мова явно не про PUBG). Операційна система — ColorOS 5.2 на базі Android 8.1 Oreo. Смартфон випускається в золотому, рожевому і синьо-зеленому варіантах, задня панель з переливами:

На китайському ринку Oppo A7 можна буде купити за 1599 юанів або близько $230 (6 400 гривень), старт продажів 22 листопада. На фоні Oppo K1 зі сканером відбитків пальців в OLED-екрані модель виглядає блякло. Більш доступний Xiaomi Mi 8 Lite (від $200 (5 600 гривень) у себе на батьківщині) теж пропонує більш цікаву начинку, тільки виріз у нього не такий витончений і батарейка менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.