«Яндекс» оголосив дату випуску свого таємничого смартфону

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія «Яндекс» на власному заході 19 листопада представить свій перший смартфон. Про це повідомляє Дем’яна Кудрявцева газета «Ведомости», що належить родині, з посиланням на анонімні джерела.

У запрошенні на презентацію вказується, що мова на ній піде не тільки про пошуковику і технології, але і про нові продукти. Інформацію про майбутній анонс «Яндекс.Телефону» виданню підтвердили в самій компанії.

Раніше в мережі з’явилося зображення коробки «Яндекс.Телефону», на якій зазначено, що смартфон отримає восьмиядерний процесор, 4 гігабайти оперативної і 64 гігабайти вбудованої пам’яті, а також 5,65-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD+. Також він буде інтегрований з розумним асистентом «Аліса».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні поточного року повідомлялося, що компанія почала пошук ритейлерів для свого телефону і спочатку планувала продавати його за ціною 15 тисяч рублів (6 350 гривень). Пізніше стало відомо, що вартість пристрою складе 20 тисяч рублів (8 500 гривень), а продавати його будуть «М. Відео» і «Вимпелком».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.