Новий смартфон Sharp Aquos R2 Compact здивував своїм дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішній вигляд останніх смартфонів Sharp викликає легке здивування. Нещодавно компанія випустила в Японії флагман Aquos Zero з невиправдано широким “чубчиком”, а нова компактна модель Aquos R2 Compact обзавелася “борідкою” на додаток до ще одного вирізу зверху. Тільки б це не стало новим трендом.

Sharp Aquos R2 Compact оснащується 5.2-дюймовим IGZO-дисплеєм з роздільною здатністю 2280×1080 пікселів. Компанія подвоїла частоту оновлення сенсорного шару до 120 Гц (як в iPhone XR) для кращої чуйності, а відступ знизу зроблено, щоб залишити місце для сканера відбитків пальців. Чому не можна було просто перенести його на спинку або бічну грань — невідомо, але дизайн з двома вирізами різної форми виглядають дивно та цікаво.

В іншому апарат практично ні в чому не поступається потужним флагманам. За швидкодію відповідає топовий чіпсет Snapdragon 845, оперативної пам’яті 4 ГБ, вбудованої-64 ГБ з можливістю розширення карткою microSD. Задня камера на 22.6 мегапікселя оснащена системою оптичної стабілізації зображення і використовує штучний інтелект для розпізнавання сцен. Фронтальна камера 8 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розміри смартфона становлять 131x64x9.3 мм, вага — 135 грамів. Акумулятор на 2500 MaH підтримує швидку зарядку через порт USB Type-C. Є Wi-Fi, 5 ГГц, Bluetooth 5.0, NFC і 3.5-мм роз’єм для навушників.

Про ціну Sharp Aquos R2 Compact інформації немає. У мережі оператора SoftBank смартфон з’явиться в середині січня. Навесні вийде стандартна версія, але за межами Японії вона навряд чи з’явиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.