OnePlus представила 6T в новому неймовірному кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія OnePlus сьогодні представила в Китаї 6T. Чому ж ми загострили увагу на те, що дана компанія китайська? Причина криється в особливостях нової моделі. Китайські споживачі отримали новий градієнтний колір Electro-Optic Purple, який, можливо, і не є таким же яскравим, як градієнти Huawei, однак, на мій погляд, він цікавіший і більш універсальний.

Говорячи про універсальність, мова йде про те, що новий колір добре підійде як чоловічому так і жіночої статі. Виглядає новий колір ось так:

Можна помітити, що це незвичайний градієнт. Ми маємо справу з переливаючим малюнком у вигляді хвилі. Ніхто нічого подібного раніше не уявляв. Ймовірно, саме тому OnePlus вирішила випустити саме цей колір, а не інші градієнти, які раніше були злиті в Мережу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але варто зазначити, що серед них було кілька цікавих варіантів, які можуть бути представлені вже на міжнародному ринку.

OnePlus 6T в новому кольорі доступний в Китаї тільки в модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Вона оцінена в 522 долари, що дешевше вартості міжнародної версії з 6 ГБ ОП і 128 ГБ ВП. Варто відзначити, що найпростіша версія в Китаї (6 + 128 ГБ) коштує всього 493 долара, але доступна лише в кольорі Mirror Black. Таким чином, покупка китайської версії на Aliexpress для українського споживача може стати найбільш вигідною.

Версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті в Китаї оцінена в 580 доларів, тоді як міжнародна версія коштує 630 доларів. Попередньо замовити смартфон в Китаї можна вже зараз, а продажі стартують 11 листопада.

OnePlus 6T оснащений 6,41-дюймовим AMOLED-дисплеєм зі сканером під ним, процесором Snapdragon 845, подвійною основною камерою (16 + 24 Мп), акумулятором на 3700 мАг. Недоліком для багатьох може стати відсутність 3,5-мм роз’єму під навушники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.