Це просто шок: Samsung Galaxy S10 в працюючому стані на фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережу потрапило дві фотографії працюючого смартфона Samsung Galaxy S10. Як і очікувалося, мобільний пристрій отримає величезний дисплей, що займає майже весь простір на лицьовій частині. Судячи з усього, виробник відмовиться від закруглених країв, тобто з бічних сторін з’явиться невелика рамка чорного кольору. Розмір відступу знизу виявиться трохи більше зверху, але при використанні телефону відчути цього ніяк не вийде.

Дисплей в Samsung Galaxy S10 займає більш ніж 94% площі на лицьовій частині. Спеціально для цього телефону інженери південнокорейської корпорації помістили датчики наближення і освітленості у фронтальну камеру, а її зробили максимально компактною, щоб не робити отвір в екрані занадто великим. При першому погляді на новий флагман, який працює на базі Android Pie, відразу ж в очі впадає невелика дірка в верхній частині дисплея по центру.

 

Звичайно, комусь подібне розміщення фронтальної камери доведеться не до смаку, проте воно гарантовано краще, ніж повноцінний виріз в дисплеї, як у того ж iPhone Xs Max або ж Huawei Mate 20 Pro. За деякими даними, Super AMOLED-екран з діркою під фотокамеру буде встановлений тільки в найдорожчу версію Samsung Galaxy S10, яка може отримати приставку «Pro» або «X». В даний час мобільний пристрій вже знаходиться в завершальній стадії розробки, а його масове виробництво стартує в кінці січня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.