Виробники Android-смартфонів знайшли, чим замінити Face ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Будучи не в силах реалізувати настільки ж надійну технологію розпізнавання осіб, як у флагманських моделях iPhone, виробники Android -смартфонов зосередилися на інший, не менш інноваційній системі ідентифікації. Нею виявився звичний більшості користувачів метод сканування відбитків пальців, який для зручності вбудували прямо в дисплей.

Тривимірна технологія розпізнавання осіб, розроблена Apple, виявилася настільки складною, що багато виробників визнали, що вони втратять набагато більше грошей і сил, намагаючись відтворити рішення купертіновців, ніж якщо просто забудуть про нього. Яскравий тому приклад – новий OnePlus 6T, який всім своїм виглядом демонструє нам пріоритети свого виробника. Небажання OnePlus працювати над апаратною системою ідентифікації по обличчю виражено прямо на його дисплеї.

Дизайн OnePlus 6T

Способом вираження виявилася та сама виїмка, яка в поточному поколінні флагманських смартфонів OnePlus знайшла каплевидную, а не козирькової форми, як раніше. Вона не тільки справила позитивний вплив на корисну площу фронтальній панелі, збільшивши її майже на 0,3 дюйма, а й – за рахунок своїх розмірів – підтвердила, що у китайського вендора немає планів з освоєння технології розпізнавання осіб. По крайній мірі, в найближчі кілька років, поки її датчики займають занадто багато місця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandroidinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.