Через тиждень Nubia представить шикарний геймерський смартфон з 10 Гб ОП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

6 листопада відбудеться ще одна презентація Nubia. На прес-заході обіцяють представити технологічну новинку – геймерський смартфон. За вже сформованою традицією, за кілька днів до планованого анонса, в мережу «зливається» інформація про майбутного дебютанта. У випадку з ігровим смартфоном джерелом подробиць про нього виступає сама Nubia, а інсайдери лише внесли ясність з його назвою.

Цього року світ побачив Nubia Red Magic, який в Китаї відомий як Nubia Red Devil. Багато логічно припустили, що другий за рахунком ігровий смартфон отримає тільки відповідну його поколінню цифру в назві, але джерела, знайомі з планами компанії, стверджують, що Nubia візьме приклад з Xiaomi з її Black Shark Helo і дасть новинці інше ім’я. Новий геймерський мобільник повинні назвати Nubia Red Devil eSport, що б уже в його в імені була видна його націленість на шанувальників потужних і ігрових пристроїв.

Про Nubia Red Devil eSport відомо, що він базується на Snapdragon 845, в своїй максимальній модифікації запропонує 10 Гб оперативки і 256 Гб постійної пам’яті. Обіцяють системи рідинного і повітряного охолодження, підтримку стереозвуку, а також на його корпусі є додаткові сенсорні клавіші, що дозволяють розширити кількість доступних дій для геймера під час ігрового процесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.