Неймовірний результат: Бюджетний iPhone перевірили на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone Xr потрапив в руки Зака ​​з каналу JerryRigEverything. Новий айфон був підданий стандартним тортурам, які ютубер проводив також на інших пристроях. iPhone Xr впорався досить добре.

iPhone Xr офіційно надійде в продаж в Україні вже на наступний тижня, а поки новий смартфон Apple потрапив в руки автора каналу JerryRigEverything. Сталося це відразу після того, як його перевірили хлопці з iFixit. Телефон пройшов стандартну процедуру екзекуцій, що мало продемонструвати плюси і мінуси конструкції телефону. Бюджетний iPhone впорався на диво добре.

Корпус iPhone Xr покритий склом спереду і ззаду, дряпається воно тому ж рівні, що і у більшості смартфонів з таким покриттям. Бічна рамка виконана з алюмінію. Це ж стосується і всіх кнопок. Конструкція досить міцна, тому що в ході тесту на згинання смартфон практично не деформувався. Навіть в разі використання більшої сили.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зак стверджує, що iPhone Xr пройшов тест на міцність. Apple добре продумала телефон. Слід, однак, мати на увазі, що сапфірове скло, яким покритий вічко задньої камери, насправді не є тим же склом, яким покриті Apple Watch. Тому з ним слід бути обережніше, тому що його можна досить сильно подряпати. Нижче ви можете подивитися повне відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.