Представлений смартфон Xiaomi Black Shark 2: 10 ГБ ОП і геймпад в комплекті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося , сьогодні був представлений новий ігровий смартфон Xiaomi, який буде пропонуватися під назвою Black Shark Helo в Китаї, а в решті регіонів світу він вийде під назвою Xiaomi Black Shark 2.

Смартфон отримав AMOLED  екран виробництва Samsung з підтримкою HDR. Діагональ становить 6,01 дюйма при роздільній здатністю 2160 х 1080 пікселів. В оснащення увійшли стереодинаміки, розташовані на лицьовій панелі, а ззаду розташувався логотип з настроюванням підсвічування, яке також присутнє з боків корпусу у вигляді двох смуг. Виробник підтвердив, що новий дизайн антени у Xiaomi Black Shark 2 забезпечує стабільну якість прийому бездротового сигналу в будь-якій ситуації.

Смартфон побудований на базі однокристальної системою Snapdragon 845, оперативної пам’яті може бути 6, 8 або 10 ГБ, що стосується флеш-пам’яті, то її буде 128 або 256 ГБ. Xiaomi не передбачила в даній моделі слот для карт пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Використовується система рідинного охолодження, яка дозволяє процесору працювати на максимальній частоті без просадок продуктивності набагато довше, ніж в рішеннях конкурентів, а також охолоджуватися більш ефективно.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 20 і 16 Мп, а об’єктив має діафрагму F / 1,7. Фронтальна камера отримала датчик зображення роздільною здатністю 20 Мп.

Підтримується 18-ватна зарядка через роз’єм USB-C, ємність акумулятора становить 4000 мА • год.

Покупці отримають кнопковий контролер який підключається по бездротовому каналу Bluetooth. Старша версія смартфона отримає спеціальний геймпад з круглим трекпедом. Також буде випущений аксесуар з повітряним охолодженням і роз’ємом 3,5 мм.

У Китаї смартфон буде коштувати від 460 до 605 доларів, на світовому ринку він повинен з’явитися ще до кінця жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.