Samsung знову піде по шляху Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий флагман Samsung Galaxy Note 10 вийде без класичного 3,5-міліметрового роз’єму для навушників. Про це повідомляють журналісти ETNews.

Те, що зробила Apple з iPhone 7 в 2016 році, Samsung вирішила зробити тільки зараз. Згідно з інформацією корейського порталу ETNEWS, новий Galaxy Note 10 позбудеться традиційного 3,5 міліметрового роз’єму для навушників. Таким чином, звичний порт для аудіо-гарнітури став на крок ближче до свого повного зникнення з ринку мобільних пристроїв.

На думку експертів, таке рішення дозволить Samsung збільшити розмір батареї в своїх гаджетах, а також дозволить реалізувати проект сканера відбитків пальців, розташованого під дисплеєм. Така технологія вже застосовується в інших смартфонах – наприклад, в китайському Vivo X20 Plus UD, який, незважаючи на свою унікальну технологію, все-таки не був позбавлений 3,5-міліметрового порту для навушників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, як повідомляють деякі інсайдери, Samsung може змінити свої плани і прибрати роз’єм в іншому своєму смартфоні – Galaxy S11, реліз якого запланований на початок 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.