ТОП-7 кращих смартфонів без вирізу в дисплеї

Вирізи в смартфонах багатьох можуть дратувати, саме тому багато виробників до кінця не вирішуються використовувати їх в своїх пристроях. У цій статті представлені смартфони, у яких немає вирізу в дисплеї. Варто відзначити, що всі смартфони в списку є флагманськими, що можна назвати плюсом, так як виріз став популярний саме серед флагманських моделей.

Samsung Galaxy Note 9

Смартфон оснащений процесором Snapdragon 845, має привабливий великий дисплей і одну з кращих камер на ринку. У багатьох тестах за якістю камери Note 9 випереджає своїх конкурентів.

LG V35 ThinQ

LG, звичайно, серед споживачів вже не так популярна, проте чому ні? У смартфона тонкі рамки, він вкрай продуктивний, до того ж наявність вибору – це завжди добре.

Huawei Mate 10 Pro

На тлі V35 ThinQ Huawei виграє кращою автономністю. В іншому пристрої дуже схожі.

Xperia XZ3

Я б назвав цей смартфон одним з найбільш незвичайних в цьому році. Sony показала по-справжньому унікальний дизайн. Крім того, тут великий 6-дюймовий OLED-дисплей.

Moto Z3

Крім відсутності вирізу, смартфон має підтримку 5G, унікальний дизайн, тонкий корпус і підтримку Moto Mods.

Google Pixel 2

Pixel 2 для багатьох став еталонним пристроєм з точки зору оптимізації, софта і камери. Пристрій має вологозахист IP67 і щодо продуктивний процесор Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9

Ми могли запропонувати S9 +, але в списку вже представлений великий Note 9, який у всьому кращий попередника. S9 сподобається всім любителям компактного дизайну.

Перший час до вирізам я ставився позитивно, проте коли вперше побачив Find X і Vivo Nex, любов до вирізам кудись пропала. Людина швидко звикає до хорошого, тому, коли на ринку є варіанти без вирізів, споживачі будуть вибирати саме їх.

Список, звичайно, неповний і напевно ми втратили кілька цікавих варіантів. Тому завжди можна поділитися своєю думкою нижче в коментарях.

За матеріалами phonearena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.