OnePlus 6T демонструють на живих знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб продовжувати нав’язувати конкурентну боротьбу іншим виробникам, OnePlus готується до випуску другого за рік флагмана, в назві якого з’явиться буква Т.

Як завжди, компанія буде прагнути запропонувати оптимальний і близький до ідеального продукт для будь-яких завдань. Достовірно про начинку OnePlus 6T ще належить дізнатися, а ось його дизайн вже перестав бути великим секретом. Минулого тижня нам демонстрували офіційний прес-рендер тильної сторони новинки, яка практично не зазнає ніяких змін в порівнянні з попередником. А сьогодні нам знову вирішили запропонувати поглянути на фасад флагмана.

Фотографії підтверджують, що лицьова сторона OnePlus 6T  буде повторювати образ Oppo R17 з його каплевидним вирізом для селфы-камери. Справедливо також відзначити схожість флагмана з Vivo X23, що не дивно, враховуючи родинні зв’язки всіх трьох брендів між собою. На даний момент є інформація, що презентація OnePlus 6T може пройти 17 жовтня і ідейно це буде все той же OnePlus 6. З нововведень відзначимо лише відмова від 3,5 мм аудіоджек і дисплейний сканер відбитків пальців, а ось чи став виробник вторгатися в начинку флагмана , достовірних даних немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.