Перші враження про iPhone Xs Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone Xs Max, ймовірно, найочікуваніша пристрій з тих, що Apple показала на презентації 12 вересня. Після заходу журналісти отримали можливість випробувати нові гаджети. У цій статті ми зібрали найцікавіші враження про iPhone Xs Max.

techradar.com, Гаррет Бівіс: «IPhone XS Max, мабуть, стане ідеальним оновленням для власників iPhone Plus, які вважають за краще форм-фактор з великим екраном і збільшеною батареєю. У ньому упаковані всі топові функції 5,8-дюймової моделі, які, судячи з відчуттів, поки телефон в руці, працюють ще крутіше! ».

digitaltrends.com, Джуліан Чокатта: «Екран iPhone Xs Max став сьогодні« цвяхом програми ». Це прекрасний 6,5-дюймовий Super Retina HD OLED дисплей з неймовірними кольорами, а глибина чорного заворожує. Він підтримує HDR10 і Dolby Vision, тому ви отримуєте точне колірне представлення картинки, що робить підтримуваний контент абсолютно приголомшливим. Ми подивилися декілька сцен з «Першому гравцеві приготуватися», і це виглядало настільки реалістично, як якщо б ми були частиною віртуального світу ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wylsacom, Ілля Казаков : «iPhone Xs Max – це той смартфон, який я прямо зараз собі хочу! У нього великий екран, шикарна батарея, розміри плюс-версій «сімок» і «вісімок». Габарити мене не бентежать, зате я буду впевнений в тому, що смартфон проживе довго протягом дня ».

theverge.com, Дітер Бон: «iPhone Xs Max відчувається в руці набагато краще, ніж будь-який інший iPhone версії Plus. Я завжди вважав iPhone великих розмірів незручними, але, мабуть, ергономіка «Макса» відрізняється від попередніх моделей. Якщо ви не хотіли купувати iPhone Plus виключно через розмір, просто спробуйте потримати в руці Xs Max, перш ніж вирішити для себе, зручний він чи ні ».

mashable.com, Піт Пачаль : «Використовувати апарат не незручно. Принаймні не більше незручно, ніж будь-який інший великий смартфон. Місця в кишені він буде займати приблизно стільки, скільки і моделі iPhone plus. Коли я кілька разів повертав телефон однією рукою, щоб сфотографувати його з усіх боків, я ні разу не був близький до того, щоб упустити його, завдяки скляним деталям корпусу, які зовсім не слизькі ».

engadget.com, Кріс Веласко: «Apple оснащує iPhone Xs Max найбільшими екранами для смартфонів за всю історію компанії. Але саме божевільне відчуття від використання апарату – це те, що він дивно легкий. Я, як любитель фаблет, можу вам з упевненістю сказати, що кожен грам, якого позбувся смартфон в процесі створення, позитивно позначиться на здоров’ї зап’ясть користувачів в довгостроковій перспективі ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.