Експерти назвали 5 топових смартфонів з кращими камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти назвали 5 смартфонів, що мають кращі функції камери. Причому відзначається, що це моделі, які відносяться до топового сегменту, а значить, їх ціна – досить висока.

Про це повідомляє портал  Актуальні новини.

Apple iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Він «кращий з кращих», коли мова заходить про фото і відео. Цей висококласний гаджет має подвійну камеру. Він здатний захоплювати чудові зображення спереду і ззаду. Основна камера девайса має якісний подвійний об’єктив, який володіє 12 + 12 Мп. Камера на передній панелі має 7 Мп. Проте, у неї є дивовижні риси, які дають можливість робити вражаючі фото.

Google Pixel 2 XL

Це цікаво:   Канадці розробили гнучкий сенсорний дисплей

Другий у списку – Pixel 2 XL. Функції камери на цей девайс відповідають показникам такої у iPhone, тому що відмінностей в пристроях дуже мало. Камера має 12,2 Мп, що здавалося б, краще, ніж у iPhone X, але ця камера одинарна.

Samsung Galaxy S9 Plus

Задня камера тут подвійна, вона має 12 + 12 Mп, що аналогічно характеристикам гаджета від Apple. Вона, однак, блідне у порівнянні з камерою, встановленою на «яблучному» смартфоні. На передній панелі смартфон має 8 Mп. Головне тут, що якість фото і відео в моделі нижче, ніж у Pixel 2 XL.

Apple iPhone 8 Plus

Камера ззаду тут теж подвійна – 12 + 12 Mп. Спереду у нього знаходиться 8-мегапіксельний об’єктив.

Samsung Galaxy Note 8

Що стосується камери, що використовується в Galaxy Note 8, можна сказати, що вона найбільш надійна. Ймовірно, його продуктивність по частині камери нижче, ніж у його аналогів, представлених вище, хоча він і має ті ж характеристики, що й інші.

Galaxy Note 8 також має подвійний задній об’єктив 12 + 12 Mп, а фронтальна камера володіє 8 Mп. Однак, якість при зйомці в нічний час трохи гірше, ніж у інших гаджетів зі списку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.