Перший продаж Xiaomi Poco F1 (Pocophone F1) став рекордним

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вчора в історії індійського онлайн-магазин Flipkart сталася знаменна подія: йому вдалося поставити рекорд по швидкості і об’єму продажів флагмана. Правда, це більше досягнення не продавця, а Xiaomi Poco F1 (Pocophone F1), який і став самим розкуповуємим пристроєм. Потрібно було лише 5 хвилин, щоб користувачі скупили першу партію смартфонів на загальну суму понад 200 млн рупій, що еквівалентно 28 млн доларів.

Реклама

Компанія не повідомляє, скільки примірників Poco F1 ( Pocophone F1 ) їй вдалося реалізувати. Якщо припустити, що користувачі купували тільки базовий варіант за $ 300, то кількість проданих пристроїв перевищила 93 тисячі, а якщо тільки топових версій могло бути продано понад 68 тисяч штук. Як завжди, істина десь посередині, тому, швидше за все, в активі Xiaomi не менше 70 тисяч реалізованих мобільників тільки за 5 хвилин в рамках першої хвилі продажів в Індії.

Нагадаємо, що Xiaomi вдалося запропонувати найдоступніший флагман на базі Snapdragon 845, продажі якого розгорнуться більш ніж в 60 країнах світу. В Україні продажі почнуться, імовірно, з 5 вересня і цінник на флагман у рітейлерів стартує з позначки 10 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: