Новинка HTC – краще, ніж очікувалося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, компанії HTC все ж вдасться приємно здивувати користувачів своїм новим смартфоном. Головна характеристика цього пристрою, згідно з новим повідомленням, краще, ніж раніше передбачалося.

HTC U12 Life, схоже, стане першим смартфоном компанії з чіпсетом Snapdragon 660. Новинку помітили в Geekbench з цією апаратною платформою, чотирма гігабайтами оперативної пам’яті і операційною системою Android 8.1 Oreo, повідомляє Пітер (Peter) на сторінках ресурсу gsmarena.com

HTC U12 Life зі Snapdragon 660, а не Snapdragon 636

За раніше існуючих чуток, очікували дебюту цього смартфона з чіпсетом Snapdragon 636. Таким чином, HTC U12 Life буде продуктивнішим і сучаснішим, ніж передбачалося. Очікується, що ємність його вбудованого накопичувача складе 64 гігабайти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Версія Life позиціонується як «полегшеною» версією флагмана HTC U12 +. Передня панель новинки, як передбачається на підставі «витоків», стане виглядати подібно U12 +. Очікується 6-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080 x 2160 пікселів.

Задня панель буде відрізнятися – її дизайн стане двоколірним, як в Pixel, а розташування камери буде подібно характерному для iPhone X.

Подвійна камера новинки стане комплектуватися 16-мегапіксельним і 5-мегапіксельним сенсорами. Селфі-камера буде 13-мегапіксельною, оснащеної світлодіодним спалахом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.