Смартфон Huawei Mate 10 отримав оновлення для камери

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Представники компанії Huawei офіційно анонсували вихід нового оновлення для смартфона Mate 10. Апдейт виходить для камери, додаючи режим нічної зйомки.

Реклама

На даний момент найкращим смартфоном для фото-і відеозйомки, на думку користувачів і експертів, є модель Huawei P20 Pro. Проте, виробник не обмежує своїх клієнтів, змушуючи їх купувати новинку. Ті, хто поки не бажає розлучатися з апаратом попереднього покоління, мають можливість завантажити для нього оновлення і використовувати його функціонал ширше. Нова прошивка для Mate 10 вже доступна для скачування. Вона додає новий режим нічної зйомки, заснований на покадровому накладення. Завдяки фотографії, зроблені в темний час доби, виходять менш розмитими, але це стосується лише статичних об’єктів.

Даний апдейт доступний для всієї лінійки, в яку крім основного гаджета входить версія Mate 10 Pro і Porsche Design Mate 10. Це не перше оновлення для моделі. Минулого місяця апарат “навчили” знімати фотографії з різними ефектами освітлення і записувати уповільнене відео в режимі 960 кадрів в секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоactualnews.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: