Смартфон Huawei Mate 10 отримав оновлення для камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники компанії Huawei офіційно анонсували вихід нового оновлення для смартфона Mate 10. Апдейт виходить для камери, додаючи режим нічної зйомки.

На даний момент найкращим смартфоном для фото-і відеозйомки, на думку користувачів і експертів, є модель Huawei P20 Pro. Проте, виробник не обмежує своїх клієнтів, змушуючи їх купувати новинку. Ті, хто поки не бажає розлучатися з апаратом попереднього покоління, мають можливість завантажити для нього оновлення і використовувати його функціонал ширше. Нова прошивка для Mate 10 вже доступна для скачування. Вона додає новий режим нічної зйомки, заснований на покадровому накладення. Завдяки фотографії, зроблені в темний час доби, виходять менш розмитими, але це стосується лише статичних об’єктів.

Даний апдейт доступний для всієї лінійки, в яку крім основного гаджета входить версія Mate 10 Pro і Porsche Design Mate 10. Це не перше оновлення для моделі. Минулого місяця апарат “навчили” знімати фотографії з різними ефектами освітлення і записувати уповільнене відео в режимі 960 кадрів в секунду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.