Samsung випустить microSD рекордного об’єму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато виробників смартфонів відмовляються від слотів для microSD на догоду дизайну і здешевлення виготовлення, але Samsung продовжує встановлювати роз’єми під додаткову пам’ять в свої нові пристрої. Навіть Galaxy Note9 з його серйозним об’ємом внутрішнього сховища зберіг роз’єм для карти пам’яті. Тепер же компанія анонсувала змінний накопичувач рекордного обсягу.

Samsung Galaxy Note9

Незважаючи на те, що багато сучасних смартфони та планшети підтримують картки об’ємом до 2 ТБ, носіїв інформації великого обсягу зараз продається і проводиться зовсім небагато. Компанія Samsung вирішила частково виправити ситуацію, випустивши власну карту microSD ємністю 512 ГБ.

На презентації Unpacked Дрю Блерд, керівник відділу маркетингу Samsung, повідомив, що продажі нової картки почнуться в доступному для огляду майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note9

На сьогоднішній день обсяг найпопулярнішою карти пам’яті великого обсягу становить 400 ГБ. Про виробництво microSD на 512 ГБ заявили кілька компаній, орієнтовна ціна таких накопичувачів коливається в районі $ 300. Судячи з усього, аналогічний за обсягом носій інформації від Samsung буде коштувати приблизно стільки ж.

Придбання такого аксесуара дозволить власникам 512-гігабайтної версії Galaxy Note9 збільшити обсяг внутрішнього сховища смартфона до 1 ТБ.

джерело: sammobile.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.