Названо найнепотрібніші функції сучасних флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі функції сучасних смартфонів, які виробники видають за інноваційні, на ділі є досить спірними, вважають експерти «Газети.ру». Ознайомився з доповіддю колег і призводить скорочений список нововведень, ігнорування яких допоможе заощадити при покупці нового апарату.

Процесори

Поряд з неймовірною навіть за мірками десктопних рішень трьох-чотирирічної давності продуктивності, флагманські процесори, складові апаратну основу переважної більшості смартфонів з топового цінового сегмента, пропонують користувачам нативную підтримку штучного інтелекту.

На жаль, на даний момент процесорний ШІ просто нездатний реалізувати весь свій потенціал, як правило, займаючись лише згладжуванням фотографій і активацією режиму енергозбереження. Настільки обмежена функціональність слабо співвідноситься з ціною, яку виробники призначають за смартфони з «розумними» чіпами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасному світі практично відсутні сценарії використання, які можуть виправдати існування дисплеїв з показником ppi понад 700. Єдине, для чого годиться така висока роздільна здатність, – мобільний шолом віртуальної реальності, ступінь поширення яких, втім, як і раніше залишає бажати кращого.

Dolby Atmos

Незважаючи на технічну просунутість і очевидну привабливість даного формату відтворення звуку, про підтримку якого не без гордості розповідають виробники смартфонів, він не буде працювати без додаткових аксесуарів. Купуючи смартфон з підтримкою Dolby Atmos, пам’ятайте, що для його активації необхідно підключення смартфона до зовнішньої аудіосистеми з підтримкою багатоканального звуку.

Крім того, в списку експертів видання опинилися можливість зйомки 4К-відео, режим Super Slo-Mo, 3D Touch, підтримка технологій доповненої реальності, анімодзі і можливість поділу екрана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.