У мережі з’явилося зображення передніх панелей Meizu 16 і Meizu 16 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник смартфонів Meizu готується до анонсу нової флагманської лінійки пристроїв Meizu 16. Зараз в мережі з’явилося зображення передніх панелей новинок.

Фотографією поділився ресурс Slashleaks. На знімку видно, що Meizu 16 і Meizu 16 Plus отримають широкоформатні дисплеї різного розміру, з тонкими рамками і без «моноброви». У верхній частині пристроїв видніються вирізи для розмовних динаміків і фронтальних камер. Plus-версію смартфона повинні оснастити сканером відбитків пальців під екраном. Принаймі, на це вказують попередні витоки .

З чуток, Meizu 16 отримає екран на 6.1-6.3 дюйма і новий процесор Snapdragon 710. У свою чергу Meizu 16 Plus оснастять топовим чіпом Snapdragon 845 і, можливо, 6.5-дюймовою AMOLED-матрицею. Крім цього обидва смартфона будуть мати роз’єм для навушників, а також 6/8 ГБ ОЗП і 128 ГБ ПЗП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, поки немає офіційної дати анонса пристроїв. Можна лише припустити, що презентація пройде в кінці цього або на початку наступного місяця. Приблизний  цінник новинок буде в районі $ 450- $ 650.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.