Google випустила додаток-лінійку Measure як в iOS 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google представила фірмовий додаток-лінійку Measure . Розробка, в основі якої лежать технології доповненої реальності, дозволяє вимірювати об’єкти матеріального світу за допомогою будь-якого смартфона під керуванням Android з підтримкою фреймворка ARCore.

Додаток Measure і доповнена реальність

За великим рахунком Measure для Android працює точно так само, як і аналог для iOS. Досить просто навести камеру смартфона з встановленим додатком на об’єкт вимірювання для попередньої оцінки його габаритів, після чого накласти на нього віртуальну лінійку і отримати результат.

Наскільки це точно?

Побіжний аналіз додатку показав, що алгоритми Google досить чітко справляються зі своїм завданням, демонструючи максимально реалістичний результат вимірювань. Незважаючи на це, пошуковий гігант не рекомендує покладатися тільки на Measure, який завжди допускає невелику похибку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як завантажити?

На відміну від лінійки для iOS, яка стане доступна тільки з виходом iOS 12  ОС від Apple, фірмова розробка Google вже доступна для завантаження більш ніж на три десятка різних пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.