Анонс Panasonic P90: стильний ультрабюджетник за $ 80

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська корпорація Panasonic випустила на ринок новий ультрабюджетний смартфон Panasonic P90. Пристрій виділяється приємним цінником, гідною зовнішністю і слабкою начинкою.

Panasonic P90 отримав стандартний HD-екран із співвідношенням сторін 16:9, 4-ядерний процесор MediaTek MT6737, 1 гігабайт оперативної пам’яті і 16 гігабайт вбудованої пам’яті. Є слот для карти пам’яті microSD до 128 гігабайт включно. Основна і фронтальна камери одинарні. Обидві оснащені датчиками зображення на 5 Мп зі світлодіодними спалахами і автофокусом. В наявності модулі 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1 і GPS. За час роботи апарату відповідає батарея на 2400 мАч. Управляє новинкою ОС Android 7.0 Nougat.

Panasonic P90 уже доступний на внутрішньому ринку Індії в чорному, синьому і золотому кольорах. Ціна питання – 80 доларів США. Чи буде пристрій продаватися на світовому ринку поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чекаємо досить симпатичний, але дуже слабкий смартфон за низькою ціною. Новинка підійде людям у віці, дітям або тим, хто тільки починає своє знайомство з гаджетами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.