Categories: Смартфони

Оголошена ціна Samsung Galaxy S10 з неймовірними особливостями

Share

Колись давно платити за новий смартфон цілих 12 000 гривень були готові лише одиниці з сотень, однак поступово, рік за роком, виробники підняли цінники на фірмові мобільні пристрої до небувалих висот, в результаті чого зараз купити новенький Galaxy S9 в Україні можна за 30 000 гривень, а за iPhone X просять 33 000 гривень. Втім, новинка в особі Samsung Galaxy S10 однозначно приведе будь-якого в шок своєю ціною, особливо з тим урахуванням, що мова йде про Android-телефони.

Як вдалося з’ясувати нам, смартфон Samsung Galaxy S10 буде коштувати значно дорожче всіх своїх попередників, але цьому є причина, тому як новинка обіцяє стати найбільш технологічним на ринку мобільним пристроєм топового рівня. Телефону приписують повноцінний сканер особи 3D Face, повний аналог системи Face ID в iPhone X, а також вбудований в дисплей дактилоскопічний модуль.

На цьому список нововведень не обмежиться, бо як новинка зможе похвалитися підтримкою найшвидших технологій швидкої і бездротової зарядок. У першому випадку мова йде про Quick Charge 4.0+, а в другому – про Qi з потужністю на рівні 14 – 16 Вт (точно невідомо). Доповнить всю цю картину потрійна основна камера, яка забезпечить підтримку 5-кратного оптичного зуму. Втім, зустріти таку особливість вдасться лише в моделі Galaxy S9 +, яка отримає більші габарити і цінник відчутно вищий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, віддавати за Samsung Galaxy S10 в базовій модифікації жителям Європи доведеться 949 євро тоді як за модель S10 + з потрійною камерою і більшим екраном попросять цілу 1049 євро . Для порівняння, нинішні Galaxy S9 і S9 + коштують на 100 євро менше, тобто нові моделі, анонс яких очікується в рамках виставки CES 2019 січні наступного року, подорожчають значно, і їх ціна гарантовано повалить всіх в шок.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • "Коли мова йде про android-телефони"
    Вони чимось гірші від iphone? :) android виконує ті самі функції, більшість моделей в рази довше працюють на одному заряді, дзвонять теж однаково. А коштують менше

    • Маркетологи Apple надресирували всіх прихильників "надкушеного яблука" вважати що їхня продукція найдорожча, бо преміальна і найкраща.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У мережі засвітився Microsoft Surface 6 на Snapdragon X Elite

    Apple вже давно довела, що ARM-процесори здатні не тільки демонструвати високу продуктивність у десктопних системах,…

    26.04.2024

    Samsung представила новий Galaxy Tab S6 Lite – чудова альтернатива iPad

    Samsung тільки-но запустила оновлений Galaxy Tab S6 Lite (2024) для США ексклюзивно через Amazon. Це…

    26.04.2024

    Штучний інтелект ChatGPT вбудували в смартфон: навіщо це потрібно та які функції він виконує

    Nothing реалізував популярну функцію чат-бота, щоб користувачі могли отримати доступ до неї, коли і де…

    26.04.2024

    Фахівці розповіли, які функції Telegram краще одразу вимкнути

    Незважаючи на потенційну загрозу безпеці, розробники Telegram не вважають цю функцію вразливістю і стверджують, що…

    26.04.2024

    Стали відомі подробиці про флагманські навушники Samsung Galaxy Buds 3 Pro

    Напередодні швидкої масштабної презентації Samsung Galaxy Unpacked, на якій компанія представить флагманські розкладачки та складні…

    26.04.2024

    Чому виробники техніки відмовляються від 3,5 мм роз’єму для навушників

    Ті, хто стежить за різними новинами зі світу цифрової техніки, пам'ятають, як Apple відмовилася від…

    26.04.2024