Смартфони

Смартфони Xiaomi подорожчають через вартість компонентів

Share
Час читання: < 1 хв.

Голова ради директорів Xiaomi Лей Цзюнь оголосив підвищення цін на флагманські моделі смартфонів. У 2024 році вартість компонентів для телефонів значно зросла, а компанія вклала значні кошти у дослідження та розробки.

Як повідомляє видання GizmoChina, Лей Цзюнь, голова ради директорів корпорації Xiaomi, оголосив про підвищення цін на флагманські смартфони.

Що ще відомо

Лей Цзюнь зазначив, що флагманські смартфони Xiaomi більше не будуть доступні за ціною, нижчою за 3999 юанів (близько 25 тисяч гривень). Останнім смартфоном із дисконтом був Xiaomi 14, а Xiaomi 15, який вийде до кінця 2024 року, коштуватиме дорожче.

Президент Xiaomi Лу Вейбінг підтримав заяву Лея Цзюня, зазначивши, що компанія інвестувала у придбання передових процесорів та модулів оперативної пам’яті. Він навів флагман Vivo X200, який подорожчав на 300 юанів через використання чіпа Dimensity 9400.

Лу Вейбінг запитав передплатників, який рівень підвищення ціни можна очікувати на Xiaomi 15, оснащеного процесором Snapdragon 8 Extreme. Журналісти GizmoChina припускають, що стартова ціна смартфонів Xiaomi може збільшитися на 300 юанів, що призведе до ціни Xiaomi 15 в 4299 юанів (близько 27 тисяч гривень).

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    У нових iPhone можна замінити Siri на ChatGPT

    Нещодавно вийшла бета-версія iOS 18.2, яка включає інтеграцію з ChatGPT. В інтернеті з'явився спосіб використовувати…

    25.10.2024

    Apple уріже виріз у дисплеї iPhone 17 Pro Max за допомогою металінзи

    Аналітик інвестиційного банку Haitong International Джефф Пу заявив, що компанія Apple планує максимально урізати виріз…

    25.10.2024

    Xiaomi анонсувала Smart Band 9 Pro з яскравим AMOLED-екраном

    Xiaomi готується до запуску нового фітнес-браслету Smart Band 9 Pro, який має вийти наприкінці жовтня.…

    25.10.2024

    Очікується, що MacBook Air з M4 та новий iPhone SE з’являться на ринку в першій половині 2025 року

    Поки Apple планує низку анонсів Mac з чіпом M4 наступного тижня, однією з моделей, яка…

    25.10.2024

    Експерт розповів, як захистити особисті дані під час продажу смартфона

    За словами нашого експерта, перед продажем смартфона необхідно ретельно підготуватися, щоб уникнути витоку особистих даних.…

    25.10.2024

    Огляд на модуль пам`ятi Prologix DDR3 і DDR4

    Prologix - це українська компанія, що спеціалізується на промислових рішеннях. Вона пропонує широкий спектр послуг,…

    25.10.2024