Смартфони

Google Pixel 9a використовуватиме більш компактний 48-Мп сенсор основної камери

Share
Час читання: < 1 хв.

Google Pixel 9a вперше з’явився на високоякісних рендерах у вересні, але досі про його характеристики розкрито дуже мало. Відомо лише, що діагональ екрану складе близько 6,1 дюйма, корпус буде дещо більшим, а пристрій буде доступний у чотирьох відтінках. Також передбачається, що в ньому буде встановлений процесор Google Tensor G4, аналогічний до того, що використовується в Pixel 9. Очікується, що офіційний реліз відбудеться не раніше весни 2025 року.

Що ще відомо про Google Pixel 9a

За інформацією, отриманою Android Headlines від інформаторів, Google вирішили замінити основну камеру на 48 МП, скориставшись тим же сенсором, що і у камери в Google Pixel 9 Pro Fold. Ця зміна не тільки знизить роздільну здатність, але і зменшить розмір датчика – якщо у Pixel 8a він становив 1/1,73 дюйма, то у Pixel 9 Pro Fold він дорівнює 1/2 дюйма, що створює значну різницю в порівнянні з датчиком 1/1 ,31 дюйми стандартного Pixel 9.

Згідно з чутками, 13-мегапіксельна f/2.2 ультраширока камера залишиться такою ж, як у Pixel 8a, як і 13-мегапіксельна f/2.2 фронтальна камера. Якщо це підтвердиться, то цінова різниця між Pixel 9a і звичайним Pixel 9 може бути виправдана для любителів фотографії, оскільки Pixel 9 має більший сенсор основної камери.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Найкращі співробітники Samsung масово залишають компанію

    Підрозділ Samsung Electronics, що спеціалізується на напівпровідниках, зіткнувся із безпрецедентним відтоком кадрів. Основні причини цього…

    23.10.2024

    Усі моделі Galaxy S25 отримають Snapdragon 8 Elite по всьому світу

    Схоже, всі моделі Galaxy S25 будуть використовувати процесор Snapdragon 8 Elite, незалежно від регіону. Це…

    23.10.2024

    До АЕС планують підключити штучний інтелект

    Microsoft, Google та Amazon оголосили про великі інвестиції в атомну енергетику для подолання дефіциту електроенергії,…

    23.10.2024

    Причини, чому не варто обирати ноутбуки з ОЗП менше 8 ГБ

    Для вибору ноутбука для навчальних цілей необхідно враховувати кілька ключових факторів, щоб пристрій відповідав потребам…

    23.10.2024

    WhatsApp усунув недолік, який дратував багатьох користувачів

    Досі контакти, з якими ви спілкуєтеся в месенджері, були безпосередньо пов'язані з «телефонною книгою» вашого…

    23.10.2024

    Google запатентувала новий енергозберігаючий темний режим

    Бюро патентів та товарних знаків США (USPTO) опублікувало документ, в якому описаний новий алгоритм економії…

    23.10.2024