Смартфони

Представлений Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition: нова камера і тонкий корпус

Share
Час читання: 2 хв.

Samsung представила Galaxy Z Fold 6 Special Edition, який отримав найтонший і найлегший корпус в історії серії Galaxy Z Fold. Імовірно, в Китаї цей пристрій перейменують на Samsung Galaxy W25.

Що ще відомо про Galaxy Z Fold 6 Special Edition

Вихід Galaxy Z Fold 6 Special Edition у Південній Кореї запланований на 25 жовтня за ціною близько 2000 доларів з 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ вбудованої флеш-пам’яті у єдиному кольорі Black Shadow.

Galaxy Z Fold 6 Special Edition має товщину 10,6 мм і масу 236 грамів, що робить його на 1,5 мм тоншим і на 3 грами легше, ніж Galaxy Z Fold 6. У розкладеному стані основний екран пропонує 8-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 20:18. Зовнішній екран має розмір 6,5 дюймів із співвідношенням сторін 21:9. Пристрій отримав раму з армованого алюмінію, а його передня та задня панелі виконані зі скла Corning Gorilla Glass Victus 2.

З погляду технічних характеристик він трохи відрізняється від Z Fold 6. Вперше у серії Galaxy Z варіант Special Edition оснащений 200-мегапіксельною основною камерою із підтримкою OIS. До неї приєднуються 12-мегапіксельний надширококутний модуль з автофокусом та 10-мегапіксельна телефотокамера з підтримкою 3-кратного оптичного зуму. Усередині смартфон отримав 4-мегапіксельну камеру під дисплеєм, а також оснащений 10-мегапіксельною селфі-камерою на зовнішньому екрані. Крім внутрішньої камери, всі камери Z Fold 6 Special Edition підтримують запис відео 4K при 60 кадрах в секунду. Основна камера підтримує запис відео 8K при 30 кадрах за секунду.

Galaxy Z Fold 6 Special Edition, оснащений Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, поставляється з Galaxy AI та One UI 6.1.1 на базі Android 14. Пристрій отримає One UI 7.0 з Android 15 на початку 2025 року. Підтверджено, що окрім Android 15 він отримає ще шість оновлень ОС та сім років оновлень безпеки.

Пристрій оснащений акумулятором ємністю 4400 мА•год з підтримкою зарядки 25 Вт і бездротової зарядки 15 Вт. Воно підтримує дві SIM-картки та e-SIM, 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, NFC, UWB та USB-C.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Western Digital предлставила жорсткий диск на 26 ТБ

    Здається, що HDD майже зникли з нашого повсякденного життя, але насправді вони все ще на…

    21.10.2024

    З’явилися слухи, що Apple представить дві версії iPhone SE 4

    Японський блог Macotakara опублікував кілька зображень, що демонструють макети смартфона iPhone SE 4, а також…

    21.10.2024

    Експерт назвав два ключові правила для порятунку смартфона після потрапляння у воду

    Якщо телефон впав у воду, спочатку необхідно дістати його звідти якнайшвидше. При цьому пристрій не…

    21.10.2024

    OnePlus випустила бездротову зарядку з вентилятором

    OnePlus представила бездротову зарядку у стилі MagSafe, але з вентилятором. Компанія OnePlus анонсувала новий пристрій…

    21.10.2024

    IT-експерт розповів, як зарядити смартфон лише за 20 хвилин

    Не можу не поділитися крутим лайфхаком, як зарядити свій смартфон всього за 20 хвилин! Це…

    20.10.2024

    Стартова ціна iPhone 17 Air може скласти $1300

    Продаж iPhone 16 йде повним ходом, але увагу шанувальників Apple вже привернули чутки про майбутню…

    20.10.2024