Представлений Samsung Galaxy Z Fold 6 Special Edition: нова камера і тонкий корпус

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung представила Galaxy Z Fold 6 Special Edition, який отримав найтонший і найлегший корпус в історії серії Galaxy Z Fold. Імовірно, в Китаї цей пристрій перейменують на Samsung Galaxy W25.

Реклама

Що ще відомо про Galaxy Z Fold 6 Special Edition

Вихід Galaxy Z Fold 6 Special Edition у Південній Кореї запланований на 25 жовтня за ціною близько 2000 доларів з 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ вбудованої флеш-пам’яті у єдиному кольорі Black Shadow.

Galaxy Z Fold 6 Special Edition має товщину 10,6 мм і масу 236 грамів, що робить його на 1,5 мм тоншим і на 3 грами легше, ніж Galaxy Z Fold 6. У розкладеному стані основний екран пропонує 8-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 20:18. Зовнішній екран має розмір 6,5 дюймів із співвідношенням сторін 21:9. Пристрій отримав раму з армованого алюмінію, а його передня та задня панелі виконані зі скла Corning Gorilla Glass Victus 2.

З погляду технічних характеристик він трохи відрізняється від Z Fold 6. Вперше у серії Galaxy Z варіант Special Edition оснащений 200-мегапіксельною основною камерою із підтримкою OIS. До неї приєднуються 12-мегапіксельний надширококутний модуль з автофокусом та 10-мегапіксельна телефотокамера з підтримкою 3-кратного оптичного зуму. Усередині смартфон отримав 4-мегапіксельну камеру під дисплеєм, а також оснащений 10-мегапіксельною селфі-камерою на зовнішньому екрані. Крім внутрішньої камери, всі камери Z Fold 6 Special Edition підтримують запис відео 4K при 60 кадрах в секунду. Основна камера підтримує запис відео 8K при 30 кадрах за секунду.

Galaxy Z Fold 6 Special Edition, оснащений Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, поставляється з Galaxy AI та One UI 6.1.1 на базі Android 14. Пристрій отримає One UI 7.0 з Android 15 на початку 2025 року. Підтверджено, що окрім Android 15 він отримає ще шість оновлень ОС та сім років оновлень безпеки.

Пристрій оснащений акумулятором ємністю 4400 мА•год з підтримкою зарядки 25 Вт і бездротової зарядки 15 Вт. Воно підтримує дві SIM-картки та e-SIM, 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.3, NFC, UWB та USB-C.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ