Інсайдер показав захисне скло для всіх моделей Galaxy S25

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Відомий інсайдер Ice Universe опублікував на своїй сторінці в Twitter фото із захисним склом для майбутніх флагманських смартфонів Samsung – Galaxy S25, Galaxy S25 Plus і Galaxy S25 Ultra.

Реклама

Що ще відомо Galaxy S25

Фото, що демонструє захисне скло для Galaxy S25 Ultra, Ice Universe супроводжував таким підписом: “Усе одно, що тримати Galaxy S25 Ultra в руці”. Судячи з фото з склом, рамка екрана у Galaxy S25 і Galaxy S25 Plus трохи товща, ніж у Galaxy S25 Ultra.

Фото: Ice Universe

Офіційна прем’єра всієї лінійки Galaxy S25 очікується у середині січня 2025 року. Вони стануть першими моделями з інтерфейсом One UI 7, а щодо однокристальних систем поки ясності немає: одні джерела говорять про використання новітньої SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, інші не виключають використання MediaTek Dimensity 9400.

Фото: Ice Universe

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung. Ексклюзивні відомості про новинки йому зливають джерела у відділі досліджень та розробок південнокорейського гіганта.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ