Смартфони

Sony презентує оновлений Xperia 1 VI з більшим накопичувачем і новим відтінком

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Sony вирішила оновити свій флагманський смартфон Xperia 1 VI, випущений у червні поточного року, представивши новий варіант колірного оформлення з подвоєним обсягом постійної пам’яті, повідомляє видання NotebookCheck.

Що відомо про смартфон

Хоча на деяких рекламних постерах, присвячених Sony Xperia 1 VI, смартфон і був представлений у чотирьох кольорах, донедавна модель пропонувалася по всьому світу лише у трьох колірних оформленнях — сріблясто-платиновому (Platinum Silver), чорному (Black) та зеленому (Khaki) Green).

Сьогодні ж Sony оголосила про доступність смартфона Xperia 1 VI у новому, червоному, кольорі, званому Scarlet, який, за словами виробника, надає моделі яскравого і свіжого вигляду. Як і інші кольори, новий варіант оформлення зберігає скляну задню панель з матовим покриттям.

Фото: NotebookCheck/Sony

Крім того, Sony Xperia 1 VI отримує модифікацію з подвоєним обсягом постійної пам’яті, що становить 512 ГБ, причому вона доступна лише з новим оформленням кольору Scarlet.

Інші характеристики моделі залишилися без змін – смартфон має чіпсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 6.5-дюймовий дисплей LTPO OLED з роздільною здатністю 1080×2340 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, 12 ГБ оперативної пам’яті, 48-Мп основну камеру Мп надширококутним модулем та 12-Мп телеоб’єктивом на задній панелі, 12-Мп селфі-камеру та акумуляторну батарею ємністю 5000 мА·год.

Вартість версії Sony Xperia 1 VI у кольоровому оформленні Scarlet з 512 ГБ ОЗП в Європі та Великій Британії становить €1499 і £1399 відповідно.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: SONY
  • Останні записи

    Daily Mail: сон з телефоном може призвести до пневмонії

    Група дослідників з Англії попереджає про небезпеку сну з телефоном у ліжку. Як повідомляє Daily…

    14.10.2024

    У 2024 році найбільша криптобіржа Uniswap запустить власну блокчейн-мережу

    Uniswap - найбільша децентралізована криптобіржа, що готується до запуску мережі другого рівня Unichain наприкінці 2024…

    14.10.2024

    Аналітика: Попит на iPhone 16 Pro Max залишається високим

    Доступність лінійки iPhone 16 поступово покращується через п'ять тижнів після виходу на ринок. Однак повільне…

    14.10.2024

    Apple оголосила про інтеграцію ChatGPT в iPhone до кінця цього року

    Розробник Аарон Перріс розкрив головні нововведення iOS 18.2, які стануть доступні власникам iPhone 15 Pro…

    14.10.2024

    Huawei планує повністю відмовитися від Android на всіх своїх пристроях

    Huawei планує запустити свою альтернативу Android, HarmonyOS, повністю відмовившись від операційної системи Google. Нове програмне…

    14.10.2024

    Google Chrome впроваджує нову корисну функцію

    Якщо довго не закривати раніше переглянуті вкладки в браузері, не дивно заплутатися і забути, які…

    14.10.2024