Смартфони

Samsung Galaxy S25 FE стане тоншим за попередні моделі серії

Share
Час читання: < 1 хв.

До виходу серії Galaxy S25 залишається три місяці, але вже з’явилися деякі відомості про Galaxy S25 FE. Схоже, південнокорейська компанія продовжує дотримуватися своєї обіцянки випускати новий телефон Fan Edition щороку після того, як вона пропустила Galaxy S22 FE в 2022 році.

Що нас здивує у Galaxy S25 FE

Згідно з інформацією TheElec, Galaxy S25 FE планується випустити в 2025 році. Стверджується, що новий телефон матиме більш витончений дизайн порівняно з Galaxy S24 FE, який має товщину 8 мм. Однак точні параметри Galaxy S25 FE поки невідомі, Samsung може прагнути зробити його тоншим, ніж стандартний Galaxy S24 товщиною 7,6 мм.

Згідно зі звітом, для зменшення товщини телефону Samsung може застосувати вужчу, але більш об’ємну батарею. Це найпоширеніший прийом, який застосовують виробники смартфонів для створення більш тонких моделей. Для встановлення ширшої батареї потрібно переробка внутрішньої компонування основної плати.

Також згадується, що Samsung планує використовувати екран розміром 6,7 дюйми, який буде схожий на дисплей Galaxy S24 FE. На відміну від 6,2-дюймового екрану Galaxy S23 FE, Galaxy S24 FE отримав більший дисплей і був оснащений потужнішою батареєю на 4700 мАг.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Як покращити повільний сигнал Wi-Fi: 4 простих рішення

    Коли інтернет працює повільно і навіть відео завантажуються повільно, це може дратувати. Виникає купа думок,…

    12.10.2024

    Apple може випустити найбільшу кількість смартфонів у 2025 році

    Згідно з прогнозами, Apple обійде Samsung і стане провідним виробником смартфонів у світі наступного року.…

    12.10.2024

    Названо найкращі смартфони 2024 року за розумну ціну

    Останнім часом виробники електроніки реально підняли планку для середньобюджетних смартфонів. Тепер більшість із них йдуть…

    12.10.2024

    TikTok планує нову хвилю скорочень співробітників

    TikTok оголосила про скорочення кадрів, що стосується сотні співробітників по всьому світу, що значно позначається…

    12.10.2024

    Xiaomi готує до виходу нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro

    Xiaomi планує випустити нові планшети Pad 7 та Pad 7 Pro, які позиціонуватимуться як середньобюджетні…

    12.10.2024

    Telegram запустив підтримку онлайн-трансляцій на Android

    Telegram додав підтримку онлайн-трансляцій з пристроїв на базі Android через RTMP, дозволяючи користувачам керувати відеотрансляціями…

    12.10.2024