Samsung Galaxy S25 FE стане тоншим за попередні моделі серії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

До виходу серії Galaxy S25 залишається три місяці, але вже з’явилися деякі відомості про Galaxy S25 FE. Схоже, південнокорейська компанія продовжує дотримуватися своєї обіцянки випускати новий телефон Fan Edition щороку після того, як вона пропустила Galaxy S22 FE в 2022 році.

Реклама

Що нас здивує у Galaxy S25 FE

Згідно з інформацією TheElec, Galaxy S25 FE планується випустити в 2025 році. Стверджується, що новий телефон матиме більш витончений дизайн порівняно з Galaxy S24 FE, який має товщину 8 мм. Однак точні параметри Galaxy S25 FE поки невідомі, Samsung може прагнути зробити його тоншим, ніж стандартний Galaxy S24 товщиною 7,6 мм.

Згідно зі звітом, для зменшення товщини телефону Samsung може застосувати вужчу, але більш об’ємну батарею. Це найпоширеніший прийом, який застосовують виробники смартфонів для створення більш тонких моделей. Для встановлення ширшої батареї потрібно переробка внутрішньої компонування основної плати.

Також згадується, що Samsung планує використовувати екран розміром 6,7 дюйми, який буде схожий на дисплей Galaxy S24 FE. На відміну від 6,2-дюймового екрану Galaxy S23 FE, Galaxy S24 FE отримав більший дисплей і був оснащений потужнішою батареєю на 4700 мАг.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ