Смартфони

Oppo представить новий смартфон із кнопкою, подібною до iPhone 16

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Oppo з радістю повідомляє про довгоочікувану презентацію своєї нової серії флагманських смартфонів Find X8, яка відбудеться 24 жовтня в Китаї.

Що відомо про смартфон

Дизайн смартфонів вже став відомий завдяки численним витокам: кругла форма блоку камери, плоскі торці та кнопка управління камерою, як iPhone 16.

Oppo Find X8 Pro буде оснащений чотирма камерами, включаючи два перископічні телеоб’єктиви, тоді як стандартна модель отримає три камери з одним перископічним об’єктивом.

В основі смартфонів лежатиме чіпсет Dimensity 9400, створений з використанням 3-нм техпроцесу другого покоління від TSMC.

Також до лінійки увійде Oppo Find X8 Ultra, оснащений чіпом Snapdragon 8 Elite, випуск якого очікується у січні 2025 року.

Цей чіп складається з потужного ядра Cortex-X925 із частотою понад 3,62 ГГц, трьох ядер Cortex-X4 та чотирьох ядер Cortex-A720. Він на 35% потужніший в одноядерному та на 28% у багатоядерному режимах порівняно з Dimensity 9300, а також на 40% енергоефективніший.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: OPPO
  • Останні записи

    Adobe анонсувала інноваційний інструмент захисту контенту від ШІ

    Adobe анонсувала інноваційний інструмент захисту контенту від ШІ. Автори контенту можуть застосовувати теги атрибуції, недоступні…

    09.10.2024

    Xiaomi запатентувала унікальний складний смартфон із двома окремими дисплеями

    Xiaomi зареєструвала патент на створення нового форм-фактора для складних смартфонів. Компанія стверджує, що розроблений їй…

    09.10.2024

    ЗМІ повідомляють, що Android передає дані про власника смартфона кожні 15 хвилин

    Автори порталу Cybernews провели цікавий експеримент, щоб перевірити практично конфіденційність Android. Для цього вони купили…

    09.10.2024

    Qualcomm готує новий флагманський процесор Snapdragon 8 Extreme Edition

    Замість очікуваного Snapdragon 8 Gen 4, компанія Qualcomm готується представити новий флагманський процесор під назвою…

    09.10.2024

    Apple додала останні iPod nano і iPod shuffle до списку застарілих пристроїв

    Компанія Apple офіційно додала останні моделі iPod nano та iPod shuffle до списку застарілих пристроїв,…

    09.10.2024

    Як авіарежим у телефоні може полегшити життя: 5 прихованих можливостей відомої функції

    Режим польоту необхідний на борту літака, щоб унеможливити перешкоди бортової апаратури. Поки він увімкнений, неактивно…

    09.10.2024