Новини України та Світу

Adobe анонсувала інноваційний інструмент захисту контенту від ШІ

Share
Час читання: < 1 хв.

Adobe анонсувала інноваційний інструмент захисту контенту від ШІ. Автори контенту можуть застосовувати теги атрибуції, недоступні для навчання ШІ.

Що ще відомо

Інтеграція з моделями Adobe Firefly та Creative Cloud забезпечує комплексний захист. Облікові дані можуть бути застосовані до будь-якого контенту. Відновлення даних утруднено за допомогою цифрових відбитків, водяних знаків та криптографічних метаданих.

Інструмент для відновлення метаданих та історії редагування доступний у Google Chrome. Моделі Adobe навчаються на ліцензованому або загальнодоступному контенті, а також підтримують роботу моделей інших компаній.

Успіх залежить від співпраці з технологічними та ШІ-компаніями. Один стартап підтримує цю функцію, очікується підтримка глобальних постачальників ШІ.

Для використання досить безкоштовного облікового запису Adobe. Система Content Credentials буде оновлена ​​для усунення критичних зауважень.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Xiaomi запатентувала унікальний складний смартфон із двома окремими дисплеями

    Xiaomi зареєструвала патент на створення нового форм-фактора для складних смартфонів. Компанія стверджує, що розроблений їй…

    09.10.2024

    ЗМІ повідомляють, що Android передає дані про власника смартфона кожні 15 хвилин

    Автори порталу Cybernews провели цікавий експеримент, щоб перевірити практично конфіденційність Android. Для цього вони купили…

    09.10.2024

    Qualcomm готує новий флагманський процесор Snapdragon 8 Extreme Edition

    Замість очікуваного Snapdragon 8 Gen 4, компанія Qualcomm готується представити новий флагманський процесор під назвою…

    09.10.2024

    Apple додала останні iPod nano і iPod shuffle до списку застарілих пристроїв

    Компанія Apple офіційно додала останні моделі iPod nano та iPod shuffle до списку застарілих пристроїв,…

    09.10.2024

    Як авіарежим у телефоні може полегшити життя: 5 прихованих можливостей відомої функції

    Режим польоту необхідний на борту літака, щоб унеможливити перешкоди бортової апаратури. Поки він увімкнений, неактивно…

    09.10.2024

    Samsung випустить бета-версії One UI 7 і Android 15 для користувачів до кінця 2024 року

    Модератор офіційного форуму користувачів мобільних пристроїв Samsung повідомив, що процес бета-тестування нового інтерфейсу One UI…

    09.10.2024