Смартфони

MacRumors: iPhone 16 Pro Max не підтримує заряджання 45 Вт

Share
Час читання: < 1 хв.

Незважаючи на заяви Apple про підтримку швидкої зарядки потужністю 45 Вт в iPhone 16, незалежні тести показали, що реальна швидкість заряджання значно нижча. Про це повідомляє портал MacRumors із посиланням на незалежні тести.

Докладніше

ChargerLAB виявив, що iPhone 16 Pro Max заряджається зі швидкістю не більше ніж 30 Вт, а пікова потужність 37 Вт досягається лише короткочасно при використанні адаптера Apple потужністю 140 Вт.

PhoneArena провів аналогічне тестування базового iPhone 16, отримавши схожі результати: пікова потужність 38 Вт, але переважно зарядка велася зі швидкістю близько 20 Вт.

Apple заявляє, що вся лінійка iPhone 16 може заряджатися до 50% за 30 хвилин за допомогою зарядного пристрою потужністю 20 Вт та вище, що відповідає характеристикам iPhone 15.

Проте, за даними експертів, iPhone 16 фактично не заряджається із заявленою потужністю 45 Вт, незважаючи на підтримку протоколу USB-C Power Delivery 3.0.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    За оновлення безпеки Windows 10 незабаром доведеться платити

    У міру наближення кінця терміну підтримки Windows 10 Microsoft запроваджує нові правила. Найближчим часом користувачам…

    01.10.2024

    Огляд soundcore Sport X20: Найміцніші навушники для тренувань

    Бездротові навушники Anker soundcore Sport X20 стали одними з найочікуваніших новинок не лише в сегменті…

    01.10.2024

    У кіберполіції розповіли про ознаки злому смартфона

    Департамент кіберполіції Національної поліції України попередило українців про ознаки наявності шкідливого ПЗ на смартфонах. Докладніше…

    01.10.2024

    П’ять невідомих функцій Android, які варто спробувати

    В Android-смартфоні приховані унікальні функції, які можуть зробити гаджет зручнішим та ефективнішим. Розкриваємо Топ-5 найкорисніших…

    01.10.2024

    Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

    Представляємо захищений смартфон Motorola ThinkPhone 25. Модель вирізняється текстурованою тильною панеллю, натхненною дизайном ноутбуків ThinkPad…

    01.10.2024

    Microsoft Defender навчився виявляти незахищені Wi-Fi мережі

    Захисне програмне забезпечення Microsoft Defender, вбудоване в операційну систему Windows, може автоматично виявляти незахищені Wi-Fi-мережі…

    01.10.2024