Новини України та Світу

Apple переглядає дизайн Vision Pro після появи нових конкурентів

Share
Час читання: < 1 хв.

Apple, за даними Bloomberg, переглядає свою стратегію у сфері просторових обчислень після виходу нових VR/AR-окулярів від конкурентів.

Що відомо

Компанія визнає, що віртуальна реальність повністю відрізає користувача від реального світу, в той час, як деякі конкуруючі моделі, пропонуючи AR-досвід, використовують кольорові камери для більш комфортної взаємодії.

Apple Vision Pro, на відміну від них, оснащений зовнішнім екраном, що відображає віртуальну версію обличчя користувача, що дозволяє бачити його очі.

Однак, деякі конкуренти використовують голографічні дисплеї, які спочатку прозорі, показуючи очі людини без додаткових екранів. Це рішення вважається доступнішим і природнішим, що може збільшити продажі.

Apple тепер зіткнулася з необхідністю переробки конструкції Vision Pro, щоб реалізувати подібний ефект, що є складним завданням, враховуючи реліз доступної версії, що наближається, в 2025 році.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Apple
  • Останні записи

    MacRumors: iPhone 16 Pro Max не підтримує заряджання 45 Вт

    Незважаючи на заяви Apple про підтримку швидкої зарядки потужністю 45 Вт в iPhone 16, незалежні…

    01.10.2024

    За оновлення безпеки Windows 10 незабаром доведеться платити

    У міру наближення кінця терміну підтримки Windows 10 Microsoft запроваджує нові правила. Найближчим часом користувачам…

    01.10.2024

    Огляд soundcore Sport X20: Найміцніші навушники для тренувань

    Бездротові навушники Anker soundcore Sport X20 стали одними з найочікуваніших новинок не лише в сегменті…

    01.10.2024

    У кіберполіції розповіли про ознаки злому смартфона

    Департамент кіберполіції Національної поліції України попередило українців про ознаки наявності шкідливого ПЗ на смартфонах. Докладніше…

    01.10.2024

    П’ять невідомих функцій Android, які варто спробувати

    В Android-смартфоні приховані унікальні функції, які можуть зробити гаджет зручнішим та ефективнішим. Розкриваємо Топ-5 найкорисніших…

    01.10.2024

    Motorola представила новий захищений смартфон ThinkPhone 25

    Представляємо захищений смартфон Motorola ThinkPhone 25. Модель вирізняється текстурованою тильною панеллю, натхненною дизайном ноутбуків ThinkPad…

    01.10.2024