Флагманська серія Samsung Galaxy S25 повністю перейде на Snapdragon

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Корейський ресурс Hankyung оприлюднив нові деталі щодо майбутньої серії флагманських смартфонів Samsung Galaxy S25. Згідно з отриманою інформацією, всі три моделі цієї лінійки будуть оснащені виключно процесорами Snapdragon, що означає повну відмову компанії від використання фірмових чіпів Exynos у цій серії.

Реклама

Як повідомляється, Galaxy S25 будуть працювати на базі нового процесора Snapdragon 8 Gen 4. При цьому стандартні версії Galaxy S25 і S25 Plus отримають стандартну версію цього чіпа, тоді як Galaxy S25 Ultra буде оснащений спеціальною модифікацією — Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy.

Нова платформа принесе покращення в продуктивності, енергоефективності та інших важливих характеристиках. Проте, чіп Snapdragon 8 Gen 4 буде дорожчим у виробництві порівняно з поточною моделлю, що може призвести до зростання роздрібних цін на ці смартфони.

Паралельно з цим у мережі з’явилася інформація, що Samsung продовжує працювати над покращенням чіпа Exynos 2500. Очікується, що цей процесор може бути використаний у майбутніх моделях Galaxy Z Flip 7 та/або Galaxy Z Fold 7, випуск яких заплановано на другу половину 2025 року. Проте варто зазначити, що попередні складані смартфони Samsung оснащувалися виключно процесорами Snapdragon.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ