Розкрито деталі преміальної версії Samsung Galaxy Z Fold 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Вже деякий час циркулюють чутки про преміум-версію складного смартфона Samsung Galaxy Z Fold 6. Цю інформацію підтверджують списки кодових назв в новій прошивці, а також численні інсайдери, які поділилися подробицями. Нещодавно надійний інсайдер @evleaks розкрив нові деталі про майбутній пристрій, включаючи його назву, розміри, діагоналі дисплеїв та інформацію про основний сенсор камер.

Реклама

Спочатку вважалося, що новинка буде називатися Galaxy Z Fold 6 Ultra, потім їй приписували назву Slim, але, ймовірно, Samsung зупиниться на іншій назві. Згідно з джерелом, пристрій отримає назву Galaxy Z Fold Special Edition. Це означає, що Samsung не просуватиме його як частину минулого покоління, оскільки в назві відсутня цифра “6”.

Galaxy Z Fold Special Edition буде тоншим за свого попередника. У розкритому стані його товщина складе 4,9 мм, а в закритому — 10,6 мм. Хоча ці показники не є рекордними, вони значно ближчі до китайських аналогів, ніж до Galaxy Z Fold 6. Тоншання буде частково зумовлене відсутністю сенсорного шару для S Pen, оскільки підтримка стілуса, як повідомляється, буде відсутня. Нові дисплеї Galaxy Z Fold Special Edition будуть більшими, ніж у Z Fold 6: зовнішній дисплей матиме діагональ 6,5 дюймів, а внутрішній — 8 дюймів. Водночас габарити смартфона зростуть.

Що стосується основної камери, то її сенсор збільшиться до 200 мегапікселів. Ймовірно, це буде той самий фоточіп, що і в Galaxy S24 Ultra. Останні дані свідчать, що новий сенсор матиме 2-кратний зум без втрат, але інформації про телеоб’єктив та ширококутну камеру поки що немає. Galaxy Z Fold Special Edition, найімовірніше, буде представлено наступного місяця, але є одна важлива деталь: він може бути доступний лише в Південній Кореї та, можливо, в інших азійських країнах. Однак Samsung може переглянути своє рішення і спробувати вивести модель на світовий ринок, щоб покращити продажі, які наразі є нижчими порівняно з попереднім поколінням складних пристроїв. На даний момент продано всього 270 000 одиниць Galaxy Z Fold 6 по всьому світу, що значно менше ніж у попередньої моделі.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ