Смартфони

Дешеві телефони Galaxy від Samsung можуть отримати нові функції штучного інтелекту

Share
Час читання: 2 хв.

Samsung Galaxy A35 та Galaxy A55 можуть отримати частину функцій Galaxy AI, які раніше були доступні лише на більш дорогих моделях Samsung, завдяки майбутньому оновленню програмного забезпечення. Чутки про це з’явилися після заяви президента Samsung з мобільного досвіду Т.М. Роха, який оголосив, що Galaxy AI стане доступним на 200 мільйонах пристроїв Galaxy у 2024 році.

Оновлення One UI 6.1.1 може принести функції Galaxy AI на Galaxy A35 і Galaxy A55, як повідомляють джерела, що спілкуються з Sam Mobile. Проте, ймовірно, не всі інструменти штучного інтелекту, присутні на флагманських моделях, таких як Galaxy S24 Ultra та Galaxy Z Fold 6, будуть включені, і деякі функції можуть бути відкладені через технічні або маркетингові причини.

Galaxy AI від Samsung включає в себе анотації до нотаток, інструменти для перекладу та усного перекладу, Google Circle to Search, AI шпалери, пропозиції з редагування та тексту повідомлень, а також інструменти генеративного AI, такі як Instant Slo-Mo для відео. Деякі з цих функцій потребують підключення до серверів Samsung, інші можуть працювати виключно на пристрої. Ще не відомо, які саме функції Galaxy AI з’являться на моделях серії A.

Також неясно, коли саме з’явиться оновлення з функціями Galaxy AI. Galaxy A55 був випущений з One UI 6.1 і Android 14, а Samsung обіцяє чотири роки основних оновлень та п’ять років оновлень безпеки. Оновлення One UI 6.1.1 вже доступне на новітніх пристроях Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6, які мають функції Galaxy AI.

Samsung активно просуває функції штучного інтелекту як ключову особливість своїх пристроїв, і ці інструменти були в центрі останнього заходу Galaxy Unpacked. Якщо Samsung вирішить впровадити свої AI інструменти в бюджетні моделі, це може дати їй перевагу над конкурентами, такими як Oppo, яка також планує інтегрувати AI-функції у своїх недорогих телефонах. Події з Google, яка не змогла додати асистента Gemini Nano в Pixel 8 після його запуску, підкреслюють важливість впровадження бажаних функцій у доступні пристрої.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Професійний фотограф розкритикував можливості камери iPhone 16 Pro

    Відомий американський фотограф Тоні Нортрап висловив свою критику щодо фотоможливостей нового флагмана Apple, назвавши 48-мегапіксельний…

    20.09.2024

    iPhone 18 Pro може отримати процесор нового покоління преміум-класу

    Галузевий аналітик Мін-Чі Куо в новому прогнозі поділився інформацією про очікувану особливість iPhone 18-ї серії,…

    20.09.2024

    Microsoft випустила версію Windows для мобільних пристроїв Apple

    Компанія Microsoft анонсувала новий додаток Windows, доступний для багатьох популярних мобільних платформ, про що повідомляє…

    20.09.2024

    Процесор Apple A18 Pro в iPhone 16 Pro виявився лише на 13% потужнішим за попередника

    Процесор A18 Pro, що встановлений в iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, продемонстрував…

    20.09.2024

    Суд скасував штраф у 1,7 мільярда доларів для Google

    Google здобула важливу перемогу в суді, скасувавши штраф у розмірі 1,5 мільярда євро, накладений Європейською…

    20.09.2024

    Стало відомо, коли Android 15 стане доступним для всіх

    Компанія Google вже надіслала код Android 15 до Android Open Source Project (AOSP), але оновлення…

    20.09.2024