Дешеві телефони Galaxy від Samsung можуть отримати нові функції штучного інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung Galaxy A35 та Galaxy A55 можуть отримати частину функцій Galaxy AI, які раніше були доступні лише на більш дорогих моделях Samsung, завдяки майбутньому оновленню програмного забезпечення. Чутки про це з’явилися після заяви президента Samsung з мобільного досвіду Т.М. Роха, який оголосив, що Galaxy AI стане доступним на 200 мільйонах пристроїв Galaxy у 2024 році.

Реклама

Оновлення One UI 6.1.1 може принести функції Galaxy AI на Galaxy A35 і Galaxy A55, як повідомляють джерела, що спілкуються з Sam Mobile. Проте, ймовірно, не всі інструменти штучного інтелекту, присутні на флагманських моделях, таких як Galaxy S24 Ultra та Galaxy Z Fold 6, будуть включені, і деякі функції можуть бути відкладені через технічні або маркетингові причини.

Galaxy AI від Samsung включає в себе анотації до нотаток, інструменти для перекладу та усного перекладу, Google Circle to Search, AI шпалери, пропозиції з редагування та тексту повідомлень, а також інструменти генеративного AI, такі як Instant Slo-Mo для відео. Деякі з цих функцій потребують підключення до серверів Samsung, інші можуть працювати виключно на пристрої. Ще не відомо, які саме функції Galaxy AI з’являться на моделях серії A.

Також неясно, коли саме з’явиться оновлення з функціями Galaxy AI. Galaxy A55 був випущений з One UI 6.1 і Android 14, а Samsung обіцяє чотири роки основних оновлень та п’ять років оновлень безпеки. Оновлення One UI 6.1.1 вже доступне на новітніх пристроях Galaxy Z Fold 6 та Galaxy Z Flip 6, які мають функції Galaxy AI.

Samsung активно просуває функції штучного інтелекту як ключову особливість своїх пристроїв, і ці інструменти були в центрі останнього заходу Galaxy Unpacked. Якщо Samsung вирішить впровадити свої AI інструменти в бюджетні моделі, це може дати їй перевагу над конкурентами, такими як Oppo, яка також планує інтегрувати AI-функції у своїх недорогих телефонах. Події з Google, яка не змогла додати асистента Gemini Nano в Pixel 8 після його запуску, підкреслюють важливість впровадження бажаних функцій у доступні пристрої.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ