Смартфони

Нові зображення Google Pixel 9 Pro Fold та Pixel Watch 3 знову потрапили в мережу

Share
Час читання: 2 хв.

Нещодавно ми отримали нові подробиці про майбутні пристрої Pixel, завдяки витоку інформації, який надав інформатор Арсен Люпен. Цього разу в мережі з’явилися візуалізації Pixel 9 Pro Fold і Pixel Watch 3, що розкривають деталі їхнього дизайну.

Pixel Watch 3:

Рендери нового Pixel Watch 3 демонструють дизайн, який дуже нагадує свого попередника. Однак очікується, що новий годинник отримає більш яскравий дисплей із можливими тоншими рамками. Ремінець, здається, зберіг стиль попередньої моделі. На зображеннях також видно кілька варіантів кольорів.

Згідно з раніше отриманою інформацією, Pixel Watch 3 продовжить використовувати чіп Qualcomm 5100 та співпроцесор Cortex M33, як і попередня модель. Годинник буде оснащений 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ пам’яті eMMC, що теж аналогічно попередній версії. Хоча обчислювальна потужність залишиться на тому ж рівні, новий годинник, ймовірно, працюватиме на Wear OS 5, що може принести деякі покращення. Є припущення, що частота оновлення дисплея була збільшена з 30 Гц до 60 Гц.

Pixel 9 Pro Fold:

Візуалізації Pixel 9 Pro Fold, надані тим же інформатором, також розкрили ключові деталі. Відомо, що Google планує випустити дві версії цього пристрою з обсягом пам’яті на 256 ГБ та 512 ГБ. Очікувана вартість цих моделей складе 1799 і 1919 доларів США відповідно.

Згідно з попередніми чутками, Pixel 9 Pro Fold буде оснащений 8-дюймовим внутрішнім екраном з роздільною здатністю 2152 x 2076 пікселів, що забезпечить щільність пікселів на рівні 374 ppi, подібно до попередньої моделі Pixel Fold. Зовнішній екран отримає діагональ 6,24 дюйма, що більше за 5,8-дюймовий дисплей на попередній моделі. Повідомляється, що новий зовнішній екран матиме яскравість до 1800 ніт у режимі високої яскравості, що є суттєвим покращенням порівняно з 1200 ніт у попередника.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Google Pixel
  • Останні записи

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024

    Apple знову переносить дату виходу найпопулярнішого iPad

    Глава аналітичної фірми Display Supply Chain Consultants Росс Янг поділився цікавими інсайдами щодо двох майбутніх…

    20.09.2024