Нові зображення Google Pixel 9 Pro Fold та Pixel Watch 3 знову потрапили в мережу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Нещодавно ми отримали нові подробиці про майбутні пристрої Pixel, завдяки витоку інформації, який надав інформатор Арсен Люпен. Цього разу в мережі з’явилися візуалізації Pixel 9 Pro Fold і Pixel Watch 3, що розкривають деталі їхнього дизайну.

Реклама

Pixel Watch 3:

Рендери нового Pixel Watch 3 демонструють дизайн, який дуже нагадує свого попередника. Однак очікується, що новий годинник отримає більш яскравий дисплей із можливими тоншими рамками. Ремінець, здається, зберіг стиль попередньої моделі. На зображеннях також видно кілька варіантів кольорів.

Згідно з раніше отриманою інформацією, Pixel Watch 3 продовжить використовувати чіп Qualcomm 5100 та співпроцесор Cortex M33, як і попередня модель. Годинник буде оснащений 2 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ пам’яті eMMC, що теж аналогічно попередній версії. Хоча обчислювальна потужність залишиться на тому ж рівні, новий годинник, ймовірно, працюватиме на Wear OS 5, що може принести деякі покращення. Є припущення, що частота оновлення дисплея була збільшена з 30 Гц до 60 Гц.

Pixel 9 Pro Fold:

Візуалізації Pixel 9 Pro Fold, надані тим же інформатором, також розкрили ключові деталі. Відомо, що Google планує випустити дві версії цього пристрою з обсягом пам’яті на 256 ГБ та 512 ГБ. Очікувана вартість цих моделей складе 1799 і 1919 доларів США відповідно.

Згідно з попередніми чутками, Pixel 9 Pro Fold буде оснащений 8-дюймовим внутрішнім екраном з роздільною здатністю 2152 x 2076 пікселів, що забезпечить щільність пікселів на рівні 374 ppi, подібно до попередньої моделі Pixel Fold. Зовнішній екран отримає діагональ 6,24 дюйма, що більше за 5,8-дюймовий дисплей на попередній моделі. Повідомляється, що новий зовнішній екран матиме яскравість до 1800 ніт у режимі високої яскравості, що є суттєвим покращенням порівняно з 1200 ніт у попередника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ