Exynos 2500 від Samsung може стати потужнішим за Apple A15 Bionic

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Samsung продовжує розробку процесора Exynos 2500, попри попередні чутки про труднощі з низьким виходом продукції за 3-нм техпроцесом GAA. Останні повідомлення свідчать про прогрес у роботі над Exynos 2500. Прототипна версія процесора може працювати на більш високих частотах і бути енергоефективнішою, ніж Apple A15 Bionic. Під час проведення форумів керівники Samsung запевнили у стабільному виході та продуктивності 3-нм техпроцесу GAA. Зазначається, що Exynos 2500 досягає тактової частоти 3,20 ГГц, що дозволяє підвищити продуктивність процесорів. Однак, щоб досягти енергоефективності на рівні Apple A15 Bionic, можливо, буде потрібно зниження тактових частот.

Реклама

Згідно з чутками, перші тести Exynos 2500 показали кращі результати в порівнянні з процесором Snapdragon 8 Gen 3. Наявність 10-ядерного процесорного кластера може призвести до підвищеного енергоспоживання, і Samsung може зіткнутися з проблемою покращення енергоефективності процесора при дотриманні цієї конфігурації. Незважаючи на це, компанія ймовірно продовжить роботу над Exynos 2500, щоб його випуск відбувся найближчими місяцями.

Реклама

Для тих, хто сумнівається в появі Exynos 2500, важливо відзначити, що Samsung вже випустила Exynos W1000 для свого смарт-годинника і використала 3-нм техпроцес GAA для його масового виробництва. Це може підтверджувати, що компанія має надію на успішне створення Exynos 2500.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ