Новий Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: тонший і продуктивніший за Fold 6

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Через кілька днів буде представлений новітній смартфон зі складним екраном Samsung Galaxy Z Fold6. Трохи пізніше вийде його преміальна версія, яка відрізнятиметься тоншим корпусом, більшими екранами та багатшим оснащенням. Про це повідомляє сайт Gizmochina.

Реклама

За даними TheElec, Samsung Galaxy Z Fold6 Slim буде оснащений 6,5-дюймовим зовнішнім дисплеєм і 8-дюймовим внутрішнім екраном, що є відчутним покращенням порівняно зі стандартною версією Galaxy Z Fold6, яка має діагоналі дисплеїв 6,2 і 7,6 дюйма відповідно.

Також передбачається, що Slim-версія отримає більш потужну начинку, хоча конкретні деталі поки що не розголошуються. Раніше з’являлися чутки про оновлення камери для Galaxy Z Fold6 Slim, але ця інформація не підтверджена.

Реклама

Очікується, що Samsung випустить Galaxy Z Fold6 Slim як преміальну модель з обмеженим тиражем у 400-500 тисяч екземплярів, яка буде доступна лише на деяких ринках.

Для досягнення меншої товщини виробнику довелося відмовитися від підтримки стілуса S Pen, про що свідчить відсутність дигітайзера, необхідного для його роботи.

Галузеве джерело повідомляє, що розробка Slim-версії складного смартфона почалася в першому кварталі поточного року, і новинка дебютує в четвертому кварталі 2024 року.

Очікується, що стандартна модель Galaxy Z Fold6 буде орієнтована на широку аудиторію, тоді як Galaxy Z Fold6 Slim з вищими характеристиками та вартістю буде націлена на преміум-сегмент.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ