Смартфони

В мережі показали чохли для Samsung Galaxy Z Fold 6 та Flip 6

Share
Час читання: 2 хв.

Ми вже бачили витоки інформації щодо самих Galaxy Z Fold 6 та Flip 6, але нові зображення демонструють майбутні складані чохли Samsung, і вони варті уваги.

Логічно припустити, що аксесуари Samsung зазвичай є одними з найкращих для пристроїв компанії. Вони часто також включають кілька додаткових функцій, таких як слоти для S Pen, кільця для зручного тримання телефону та підставки.

Цього року, здається, багато не змінилося, і Samsung планує запропонувати класичні стилі чохлів для серій Galaxy Z Fold 6 та Flip 6. Завдяки Евану Бласу з’явилися витоки зображень деяких з цих чохлів. Є кілька знайомих стилів, як-от чохли для Galaxy Z Fold 6 зі слотом для S Pen та один з ремінцем та підставкою.

Також, схоже, є варіант з екологічної шкіри, що імітує текстуру шкіри, яку можна було побачити на деяких старих чохлах Samsung. Ця нова версія відповідає більш квадратному стилю Fold 6 і використовує піднятий край навколо камери. Ці чохли, здається, доступні принаймні в коричневому та сірому кольорах.

Що стосується Galaxy Z Flip 6, здається, що є кілька варіантів кольорів для силіконового чохла з кільцем, який виглядає ідентично минулорічній лінійці. Ці чохли мають кільце на задній панелі для зручнішого тримання телефону, що є приємною деталлю. Інші чохли для Flip пропонують унікальні дизайни для тих, хто хоче трохи яскравіший пристрій.

Подія Samsung Unpacked вже не за горами і запланована на 10 липня. Захід відбудеться в Парижі, і ті, хто хоче отримати кредит у розмірі $50 та шанс виграти подарункову картку Samsung на $5000, можуть зареєструватися безкоштовно на вебсайті Samsung. Такий кредит дозволяє отримати один із цих чохлів зі значною знижкою або безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Нові функції та характеристики Samsung Galaxy S25 Ultra: що варто знати

    Авторитетний Twitter-інсайдер Ice Universe розкрив низку характеристик Galaxy S25 Ultra. Судячи з усього, топовий флагман…

    30.06.2024

    OnePlus Ace 3 Pro розсіює тепло на 85% краще, ніж iPhone 15 Pro Max

    Описані характеристики OnePlus Ace 3 Pro порівняно з iPhone 15 Pro Max дійсно підкреслюють переваги…

    30.06.2024

    Як відновити видалений контакт на смартфоні: інструкція

    Для відновлення видалених контактів на Android-смартфоні є декілька способів, які ви можете спробувати: Крок 1:…

    30.06.2024

    CryptoQuant прогнозує позитивну динаміку крипторинку у III кварталі 2024 року

    Експерти аналітичної компанії CryptoQuant прогнозують позитивний рух на криптовалютному ринку у третьому кварталі 2024 року,…

    30.06.2024

    Застосування штучного інтелекту для боротьби з хакерами

    Ваша фантазія про використання штучного інтелекту (ШІ) у кібербезпеці має потужний потенціал і відкриває двері…

    30.06.2024

    Як убезпечити себе від інтернет-шахраїв: поради експертів

    У наш час інтернет-шахрайство стає все більшою загрозою, і важливо приділяти увагу заходам безпеки для…

    30.06.2024